Fyllda paprikor - vegetariskt
Denna dagen startade jag med ett riktigt fyspass och det kändes riktigt gott efteråt, men först var det frukost drygt två timmar innan träningen. Kunde nog halverat frukosten för det kändes lite i magen att det fortfarande fanns kvar och tog emot lite...

7 points frukost
2 knäcke rågi, 2 msk leverpastej lätt, tomater och ruccola, 2 ägg, frukt och kaffe

2 points direkt efter täningen
Lihndals hallonkvarg ( liten burk) färsk fruktsallad med bär

9 Points Fyllda paprikor med qournfärs och bulgur
2 paprikor
100 gram qournfärs
en liten bit gul lök
20 gram bulgur okokt som ska kokas (det räcker) Det är en halv portion kokt bulgur på 2 points
1 tsk olja
3 msk grädde 7%
3 msk lätt creme fraiche 13% (parmesan vitlök)
30 gram riven ost (12%) finns på ICA
1 tsk tomatpuré
grillkrydda salt
Ugnsvärme 200 grader 30 - 40 minuter
Koka bulguren
Förväll paprikorna 1-2 minuter efter de blivit delade och urgröpta... spara hattarna!
Stek färsen med lök och krydda efter smak, tillsätt grädde.
Blanda ihop färsröran med bulgur, creme fraich och riven ost.
Fyll paprikorna, sätt på locken och grädda!